Licens

Grundlaget for licensholdet er:
Licensholdet henvender sig til den ambitiøse cykelrytter, der vil deltage i DCU licenscykelløb. Træningen er tilpasset licensrytterne der deltager i træningen, og består af interval- samt teknik- og løbstrænings. Træningen er tilrettelagt af Palmares www.palmares.dk.

Ambitionen er at træningen gør det muligt at deltage i licensløb samt at rytterne kan gøre sig gældende helt fremme i felterne.
Der bliver også lagt vægt på det sociale fællesskab med de øvrige hold i klubben og holdet er således en del af det samlede tilbud fra klubben til ryttere som med stigende niveau kører på klubbens øvrige hold.
Deltagelse i licensholdets træning sker efter aftale med licenstrænerne. Nye ryttere, hvad enten de kommer udefra eller fra et af klubbens øvrige hold, kan altid komme og kører med et par gange for at finde ud af om træningen er relevant. For ryttere udefra vil der efter de første par ture blive krævet indmeldelse i klubben. Rytterne står selv for tegning af licens hos DCU-SJ. T

Licens
Licens til DCU, Danmarks Cykelunion, er nødvendig for at kunne deltage i cykelløb.

På DCU’s hjemmeside (distrikt Sjælland) kan du hvert år se en ny udgave af cykelsportens “Den blå bog” hvori der står alt om løbsregler, tekniske detaljer og regler og meget mere.
Licensen gælder for et kalenderår ad gangen. 
Ønsker du licens eller ønsker du at høre mere om hvad det indebærer, skal du henvende dig til klubbens løbs- og licensansvarlige – Jesper Scharling Sørensen på e-mail jesperscharling@mac.com