OCC fritidstøj – sweatshirt, hoody og T-shirt

31-05-2022

Alle medlemmer i Ordrup Cykle Club får nu muligheden for at bestille en T-shirt, Sweatshirt og Hoody (med eller uden lynlås). Sweatshirt og Hoody’s leveres med lille Ordrup Cykle Club logo på venstre bryst og stort logo på ryggen. T-shirt leveres med lille logo på venstre bryst. På alle modeller er det muligt at få trykt navn på højre bryst (se billeder).

Priser inkl. tryk af OCC logo og eventuelt navn:

T-shirt:                     kr. 80.00
Sweatshirt:               kr. 185,00
Hoody:                      kr. 205,00
Hoody m. lynlås       kr. 230,00 

Alle modeller kan fås i forskellige farver. Klik på linket for hvert af de forskellige produktblade for at se hvilke farver der kan vælges.

Hvis du ønsker at bestille en eller flere skal du klikke på linket til Bestillingslisten (Google regneark). I bestillingslisten anfører du dit navn som den der bestiller, model, størrelse og farve. Benyt drop-down listen for at vælge det ønskede. Såfremt du ønsker at få trykt navn, skal du skrive det navn du ønsker trykt. Vigtigt, navnet bliver trykt som det er stavet i bestillingen!

Hvis der ønskes flere af samme model, størrelse og farve skal man lave det ønskede antal bestillinger på to eller flere rækker. I bestillingslisten er der på særskilte sheet billeder af de forskellige modeller samt OCC logoet.

Vedr. betaling. Der skal først betales når trøjerne er klar til udlevering. Dette vil ske i klubhuset i forbindelse med en lørdagsfrokost. Betaling skal ske til Morten Samsøe Jacobsen via Mobilepay 22697904

Der kan bestilles frem til fredag den 10. juni hvorefter bestillingslisten lukkes for denne omgang. Den forventede leveringstid er omkring 2-3 uger afhængig af om varerne er på lager.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Morten Samsøe Jacobsen, mobil 22697904 eller via en PM på Messenger.

Bestillingsliste: https://bit.ly/3NtWUAz

Produktblad for T-shirt

Produktblad for Hoody med lynlås

Produktblad for alm hoody

Produktblad for Sweatshirt med rund hals